Jana De Waele

04 88 17 81 46

janadewaele.jdw@gmail.com

Portabel

Een meubel dat van iedere plek een werkplek kan maken.

Portabel is zowel een laptoptas als een klein tafeltje, ontworpen om een positieve impact te hebben op de manier waarop mensen werken.


Uit marktonderzoek blijkt dat er een toename is in thuiswerken, wat samenhangt met een stijging in rugklachten. Een regelmatige afwisseling van houding kan echter een oplossing bieden voor dit probleem. Door deze afwisseling van houdingen te combineren met een verandering van omgeving kan ook de eentonigheid uit een werkdag worden geëlimineerd.


Portabel is ontworpen om deze afwisseling te bieden. Het speelt in op de vele verschillende meubels die al aanwezig zijn in een woning en fungeert als een uitbreiding hiervan. Het combineert mobiliteit, functionaliteit en comfort in een elegant ontwerp, zodat de gebruiker zinvolle en stijlvolle werkdagen tegemoet gaat.


De lederen laptoptas is voorzien van aluminium onderdelen die ervoor zorgen dat de tas kan worden omgebouwd tot een klein tafeltje. De materialen zijn zorgvuldig gekozen om een kwalitatief, duurzaam en licht meubel te verkrijgen. Het is ontworpen met oog op gebruiksgemak, zodat de gebruiker snel en moeiteloos kan schakelen tussen werkplekken.

Fotograaf: Katoo Peeters

Spreekgestoelte Galileo Galilei