Joe Platt


04 72 68 09 06

info@studioplatt.com

@studio.platt

www.studioplatt.com

RETURN

Een RETURN naar de basis


Dit is niet zomaar een product, en niet zomaar een sofa. RETURN is een heroverweging van de sofa, vanaf de basis en weer terug. Een heroverweging van hoe een sofa zo duurzaam mogelijk gemaakt kan worden, van grondstoffen tot functioneel product en weer terug zonder een spoor achter te laten.


Gemaakt van kurk, wol en hout, gebruikt de sofa alleen 100% natuurlijke materialen die gecontroleerd kunnen worden gekweekt en geoogst. De gebeeldhouwde vormen van kurk gecombineerd met de zachtheid van wol creëren een tactiele en uitnodigende combinatie. Deze sofa heeft niets te verbergen, niets om te bedekken, het is gewoon een eerlijke, comfortabele sofa.


RETURN is gebaseerd op een vierkante module van 93 x 93 cm en is zo eindeloos aanpasbaar en uitbreidbaar. De combinaties van modules stellen de sofa in staat om vele verschillende configuraties aan te nemen, van een knusse hoekfauteuil tot een tweezitssofa, een ligbed of zelfs een luxe hoeksofa. Het flexibele ontwerp biedt aanpassingsvermogen aan verschillende ruimtes. Naast de mogelijkheid om per module in grootte uit te breiden, is elke individuele sofamodule ook aanpasbaar.


Fotograaf: Katoo Peeters

 De tafel van Hannah Arendt